Startside

Startside Om TRØN Facebook Stevner Treninger Aktivitetsplaner Styret Bilder STRyK NRYF Linker

 

Våre sponsorer

Skagen Smie
og Hovslageri

Norgeseliten til Øysand

Sammen med Bergen, Sandnes, Arendal og Grenland, er Trøndelag Hestesportsklubb valgt ut som arrangør av kvalifiseringsstevne til Oslo Horse Show Grand Prix Cup 2009.

De 12 beste rytterne i cupen, inkludert EM-laget for senior som er direkte kvalifisert, blir uttatt til å delta i Oslo Horse Show 9.-11. oktober i år.

Vi skal arrangere det tredje av seks stevner i cupen, og kan derfor regne med å få besøk av hele norgeseliten!

Som vi har annonsert tidligere, er også cuper fra ponni kat. 3 (Kingsland Cup) til CSI - cup for seniorer lagt til sommerstevnet, og som altså nå toppes av denne cup - klassen som vi har lagt til Grand - Prix dagen, lørdag 11. juli.

Dette er en enorm anerkjennelse av klubben som stevnearrangør, og vi benytter anledningen til å takke alle som siden klubbens oppstart i 1999 har bidratt til at store og små ryttere har opplevd flotte stevnedager på Øysand.

Det er ingen tvil om at det er de gode stevnene som har satt Trøndelag på ryttersportskartet de seneste årene. I 2002-2003 oppnådde våre ryttere gode resultater i nasjonal sammenheng. Vi husker alle sølvmedaljen i LAG-NM, Maria Sundfærs flotte sølvmedalje i NM for unge ryttere og Ida Lyngs seier i norgesserien, som ga deltakelse i Oslo Horse Show. I tillegg hadde vi i de første årene av klubbens historie bred deltakelse i NM, og med gode resultater.

Dersom vi ser bort fra Maren Marie Hammer og Helle Slupphaugs førsteplasser i henholdsvis ponni- og dressur NM (unge ryttere) i 2005, har de sportslige resultatene i de siste årene ikke vært spesielt gode.

Dette har sikkert mange årsaker, men det faktum at vi ikke har vært i stand til å etablere et godt og stabilt treningsopplegg, likt det vi hadde i vår "suksessperiode", er nok en av de.

Det siste drøye året har vi regelmessig hatt treninger med Niclas Parmler, en av Sveriges mest anerkjente trenere. Opplegget er ment for de av våre medlemmer som selv underviser andre ryttere, samt våre beste juniorer og unge ryttere. Så langt ser dette lovende ut, og er besluttet videreført ut 2009.

Sammen med vår ukuelige tro på at gode stevner på hjemmebane er avgjørende for å komme tilbake på det nivået vi føler vi hører hjemme, er klubbens styre og ledelse optimistiske med hensyn til fremtiden.

Så håper vi at ryttere, foreldre, tanter og onkler kjenner sin besøkelsestid, og melder seg til innsats under tidenes hestefestival på Øysand i sommer. Følg med på hjemmesiden - påmeldingsmuligheter følger med det første...

 

Startside Om TRØN Facebook Stevner Terminliste TRØN Terminliste NRYF Reglement Statutter Sprangutvalget Treninger Aktivitetsplaner Styret Bilder STRyK NRYF Linker

 

Send e-post til rune.rinnan@broadpark.no med spørsmål om eller kommentarer til dette Web-området.
Sist endret: 25 januar 2015 21:25.