Startside

Startside Om TRØN Facebook Stevner Treninger Aktivitetsplaner Styret Bilder STRyK NRYF Linker

 

Våre sponsorer

Skagen Smie
og Hovslageri

Info fra dressurutvalget

Dressurutvalgets medlemmer er å treffe på sine mobiltelefoner - vi har opprettet en felles mail adresse (trondressur@hotmail.com) som hele utvalget benytter. Vi vil legge ut datoer for våre møter i forkant, kom gjerne innom og snakk med oss. Vi kommer til å være i kroa på Øysand.

Dressurutvalget ønsker stadig flere med i utvalget og oppfordrer kandidater til og ta kontakt. For at vi skal kunne videreføre de opplegg som har vært og eventuelt øke tilbud er vi avhengig av at hver og en innser at alt vårt arbeide er basert på felles dugnad:) Vi ønsker nye velkommen til dressurutvalget:) Det er også en fin mulighet til være med og påvirke der beslutninger tas.

Vi har registrert at det stadig er uro i miljøet, baksnakking og rykter. Som leder for dressurutvalget, ber jeg nå alle om å tenke seg om og kanskje legge noen saker død?! Vi er ikke tjent med at tillitsvalgte prøves mobbet ut av sine verv! Vi er ikke tjent med rykter, baksnakking og støy!
Felles mål for vårt engasjement bør være HESTEN og SPORTEN og gleden over å være en del av den:)

Vi har et av Norges beste anlegg til vår disposisjon, vi har et bredt utvalg av trenere å ri for, vi har en satsningsgruppe i dressur som får sponset treninger av klubben! Vi har alle muligheter til å utvikle oss, hestene og senteret vi disponerer.

Til info har vi fordelt noen av våre oppgaver slik:

Torunn Smevik har ansvar for gjennomføring av Oletreninger.

Cathrine Engmo har ansvar for Louise Almlund treninger, både senter trening og satsningsgruppe treninger.

Elisabeth Parelius har ansvar for Rune og Gunhild treninger.

I forbindelse med kretsens arr. med programtrening den 18.-19. april vil det gå felles transport fra Øysand begge dager. Pris kroner 300,- t/r dagen. Vi har plass til 8 stk. Her er det først til mølla som gjelder. Påmelding mail trondressur@hotmail.com.

Vi har også reservert transport den 25 april. Da har Verdal og Omegn Rideklubb D-stevne i dressur som vi ønsker at flest mulig av våre ryttere deltar ved!
Det er en fin start på stevnesesongen. Vårt planlagte stevne samme helg, flyttes til mai (dato kommer). Pris for transport t/r Verdal er kroner 700,- vi har 8 plasser. Påmelding mail trondressur@hotmail.com.
Marit ved Sandslia har lovet oss dagbokser til våre hester:)

Helga etter er det stevne på Bruråk - jeg har fått info om at det kommer dommere fra Sverige - SÅ MELD DERE PÅ :)

En sportslig hilsen til alle
fra Dressurutvalget v/Birgit Haagensli

 

Startside Om TRØN Facebook Stevner Terminliste TRØN Terminliste NRYF Reglement Statutter Dressurutvalget Treninger Aktivitetsplaner Styret Bilder STRyK NRYF Linker

 

Send e-post til rune.rinnan@broadpark.no med spørsmål om eller kommentarer til dette Web-området.
Sist endret: 25 januar 2015 21:25.