Startside

Startside Om TRØN Facebook Stevner Treninger Aktivitetsplaner Styret Bilder STRyK NRYF Linker

 

Våre sponsorer

Skagen Smie
og Hovslageri

Trøndelag Hestesportsklubb (TRØN)

Trøndelag Hestesportsklubb (TRØN) ble stiftet i 1999 og er underlagt Norges Idrettsforbunds lover og regler. Klubben ble raskt populær og vi har i mange år vært Midt-Norges største hestesportsklubb. Årsaken til det relativt store medlemstallet ligger i samarbeidet mot flere ridesentre og rideskoler i Trondheimsområdet. I tillegg er det også et nært og godt forhold til Melhus Videregående skoles rytterlinje, hvor hovedtyngden av elevene både bor og staller opp hest på senteret.

TRØN ønsker å gi et godt sportslig tilbud til alle nivåer innenfor ridesporten, men hovedområdene er sprang og dressur hvor sprang er desidert størst. Arenaen på Midt-Norsk Hestesenter/Stall Øysand er klubbens stevnearena. Her arrangeres det omlag 10 sprangstevner og 5 dressur stevner årlig. Senter/klubb treninger forgår ukentlig både på Øysand og på alle de samarbeidende ridesentrene.

I 2006 inngikk klubben en 5 årlig leieavtale med Midt-Norsk Hestesportssenter. I denne sammenheng ble det stiftet et eget aksjeselskap (100% eiet av klubben) for drift av senteret. Avtalen er viktig for klubben ved at vi får full rådighet over anlegget og bruken av dette for å kunne nå klubbens målsettinger. Dette har allerede gitt oss helt andre muligheter til å arranger stevner og treninger og vil være svært viktig framover.

 

Startside Om TRØN Facebook Stevner Treninger Aktivitetsplaner Styret Bilder Sprangreglement Statutter sprang Statutter dressur STRyK NRYF Linker

 

Send e-post til rune.rinnan@broadpark.no med spørsmål om eller kommentarer til dette Web-området.
Sist endret: 25 januar 2015 21:25.