Startside

Startside Om TRØN Facebook Stevner Treninger Aktivitetsplaner Styret Bilder STRyK NRYF Linker

 

Våre sponsorer

Skagen Smie
og Hovslageri

Sommerstevnet

Vi vil også i år arrangere sommerstevne med et bredt klassetilbud til rytterne.

Arrangementet vil bestå av flere delelementer som begynner med D-stevnelørdag 7. juli og avsluttes på onsdag 11. juli. De to siste dagene av stevnet vil være et landsstevne. Torsdag 12. juli blir fridag. På fredag 13. til søndag 15. juli vil vi arrangere elitestevne med deltakelse fra Norgeseliten. Dette blir en god anledning både for de som ønsker å delta fra regionen, men også for de som kun vil nyte sprangridning på høyt nivå. 7.-8. juli er det også D-stevne i dressur.

 

Oppstalling

De som deltar på D-stevnet i sprang og/eller dressur i forkant av L-stevnet betaler kr. 1000,- for begge stevnene.
De som deltar på L-stevnet i forkant av E-stevnet får gratis oppstalling L-stevnet.

Oppstalling E-stevnet

NRYF ved grenutvalg sprang (GUS) har tidligere besluttet at alle hester skal stalles opp på stevneplassen, ha veterinær sjekk og betale en meeting for dette samt klassene. Nylig har GUS endret på dette og gitt anledning for lokale deltakere til å stalle opp "hjemme". Meetingavgiften vil da bli redusert med 900 kr/hest.

 

Men husk, alle må gjennom vet. sjekk. For medlemmer av Trøndelag Hestesportsklubb vil klubben sponse de som eventuelt ønsker å stalle opp på stevneplassen med kr 900,- pr. hest. i den grad det er ledige stallplasser. Tilreisende som er avhengig av oppstalling har 1. prioritet.
Klubben gjør dette for å anspore til størst mulig deltakelse på stevnet.

Fôr

Vi selger høyballer til kr. 150,- pr. stk. i begrenset omfang. Annet fôr selges for kr. 5,- pr. fôrenhet.

 

Propper/startlister/resultater sprang     Propper dressur     Ryttermelding     Starttider dressur     Skjema for avstamning     Bilder fra i fjor

 

Startside Om TRØN Facebook Stevner Treninger Aktivitetsplaner Styret Bilder Sprangreglement Statutter sprang Statutter dressur STRyK NRYF Linker

 

Send e-post til rune.rinnan@broadpark.no med spørsmål om eller kommentarer til dette Web-området.
Sist endret: 25 januar 2015 21:25.